ERAWAN THAI RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 693 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Erawan Thai Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 10:46 Eten was goed. Aangegeven bezorgtijd 45 minuten later!
15 mei 2024 om 20:21 Aardige bezorger. Bestelling kwalitatief goed en ook erg duur.
6 mei 2024 om 22:53 Tweeënhalf uur op mijn bestelling gewacht. Zag de bezorgtijd steeds oplopen ipv aflopen. Géén communicatie tussendoor gekregen en niet mogelijk ook. Daar betaal je €6.00 bezorgkosten voor.
6 mei 2024 om 20:23 Prima & aardige bezorger.
3 mei 2024 om 22:41 Nog nooit zo slechte kwaliteit thai gegeten of eigenlijk nauwelijks iets v gegeten!! Wij zijn echte thai liefhebbers maar deze keer was het eten slecht! Wel vaker bij erawan besteld maar toen was het wel goed
26 apr 2024 om 22:23 Alles koud. Bleh.
18 apr 2024 om 20:42 Bezorgtijd was perfect. Precies op tijd dat ik aanvroeg. Eten was heerlijk!
15 apr 2024 om 13:58 Dit keer niet als gewenst. Niet vers, met name de rgebakken rijst was niet lekker.
14 apr 2024 om 1:34 Prima gegeten, jammer dat het afgekoeld bezorgd waar thuisbezorgd voor verantwoordelijk is. We halen het volgende keer weer zelf op.
8 apr 2024 om 19:48 Gamba waren oud of bedorven niet gewend van jullie niks was vers jammer .. Ga hier niet meer bestellen
2 apr 2024 om 15:00 Heerlijk gegeten, eerste instantie het verkeerde gekregen dus geschrokken, maar werd keurig opgelost en we kregen snel ons bestelde eten. Kan gebeuren. Vrgr.
1 apr 2024 om 22:20 Het duurde meer dan 90 minuten namelijk 105 voor het bezorgd werd. Restaurant gebeld, daar werd aangegeven dat het al een hele tijd klaar stond en niet werd oogehaald. Eten daarna was overheerlijk! Volgende keer weer bij Erawan, zonder Thuisbezorgd.