ERAWAN THAI RESTAURANT

ERAWAN THAI RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 379 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Erawan Thai Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 8:59 Heel vaak bij Erawan besteld. Het eten was zoals altijd zeer smakelijk. Helaas was het deze keer niet warm genoeg, eerder lauw. De gerechten zelf nog moeten opwarmen. Dit niet eerder gehad.
18 mei 2022 om 22:11 Fantastic…as always!
13 mei 2022 om 20:53 Ik heb een aantal jaar geleden een paar keer gegeten bij Erawan in Haarlem. Vond het toen een heel goed restaurant! Vanavond zijn alle drie de gerechten die we besteld hebben gewoon slecht. € 65 weggegooid.. Héél slecht
13 mei 2022 om 6:57 Zeer kleine portie voor veel geld.
8 mei 2022 om 19:08 Het eten was bovennatuurlijk lekker! Ook pittig zoals gevraagd. Heerlijk als altijd. Erawan is een dikke aanrader, gebruikt echte Thaise ingrediënten, zoals kruiden en groenten. Dit maakt 't écht een Thailand beleving.
30 apr 2022 om 21:23 De gerechten zijn echt zeker goed van smaak! Maar er zit echt veel te veel vlees in. Je hebt weinig curry/kokos saus en daardoor eet je aan het eind alleen maar stukken vlees met droge rijst.
30 apr 2022 om 20:21 Excellent
30 apr 2022 om 3:01 Try this restaurant for the first time, randomly. And it turns out good on everything. For sure will order from here again when craving thai food
28 apr 2022 om 8:50 Eten was goed. Wat het behoort te zijn eigenlijk. Rundvlees was lekker pittig. Kip met o.a kokos was heerlijk. Thai pad was goed. Eten werd op de minuut nauwkeurig geleverd!
22 apr 2022 om 21:12 Delicious and scrumptious as always
21 apr 2022 om 22:40 Ik heb het eten niet ontvangen omdat ik met een vervelende bezorger van thuisbezorgd.nl te maken kreeg en die probeerde kinderachtige spelletjes te spelen. Ik denk dat hij nu mijn al betaalde eten aan het verorberen is. Wat een loser. Ik heb zijn 06-
8 apr 2022 om 19:36 5 euro bezorgkosten